• Haberler
  • Politika
  • Gülaçar adaymış gibi aşkla, şevkle, durmadan çalışıyor

Gülaçar adaymış gibi aşkla, şevkle, durmadan çalışıyor

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, seçime günler kalmasına rağmen, heyecanlarının ilk günkü aşkla devam ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi ziyaret ederek yaptığı mitingin, doping etkisi yaptığını aktaran Gülaçar, lokalde Saraylı, genelde ise Vanlı hemşerilerimizin sandığa giderek iradelerini yansıtmalarının önemine değinerek; AK Parti kadroları ile geceli gündüzlü çalıştıklarını, başarı için her şeyi yaptıklarını dile getirdi. 

Gülaçar açıklamasında, “Yerel seçimlerde Saray ilçesi belediye başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunarak aday adayı oldum. Fakat genel merkez başkanlık için Mehmet Çelebi’den yana takdir hakkını kullandı. Bizler AK Parti’ye gönül veren insanlar olarak hiçbir kırgınlık, dargınlık göstermeden ilk günkü şevkle, hevesle çalışıp adayımızın başarılı olması elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Seçimlerin düğün ve bahar havasında geçmesini umduklarını belirten Gülaçar, sandıktan çıkacak sonucun da ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederek açıklamasını tamamladı. 

Bakmadan Geçme