Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan'dan Vali Bilmez'e ziyaret

Kurulduğu günden bu yana Van'ın sorun ve sıkıntılarının çözümü, geçmişte yapılanlar, gelecekte yapılacaklara katkıda bulunmak için çaba sarf eden Vansesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan, Vali Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti.

Rıdvan Can

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan, Vali Mehmet Emin Bilmez’i ziyareti sırasında Van’ın geçmişiyle ilgili bilgi aktararak Van için yapılacak her türlü çalışmalara destek sunmaya hazır olduklarını, Van’ın geçmişini en iyi bilenlerden eğitimci yazar Ali Laleci, Ümit Kayaçelebi ve yaşı kemale ermiş birçok Vanlı şahsiyetten yararlanılması konusunda düşüncelerini belirtti. Vali Bilmez de, Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan çevre yolu, sahil yolu, Van kalesi civarında hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Erdal Perihan, Vali Mehmet Emin Bilmez’eVan’ın mahallelerini, iz bırakan insanlarını ve esnaflarını kaleme alan Vanlı yazar Servet Durğun’un “1925’ten 1970’lere Vanlılar” isimli kitabını takdim etti. Kitabı inceleyip memnuniyet duyduğunu belirten Vali Bilmez, Büyükşehir Belediyesi tarafından Vanlı fotoğrafçı Ferruh Atakan’ın albüm çalışmalarını kitaplaştıracaklarını söyledi.

Bakmadan Geçme