FEVZİ DONAT'TAN MASTERLER'E ZİYARET

İstanbul Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, Van Masterler Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı ve Vanspor Teknik Direktör Yardımcısı Zeki Yılmaz'la görüştü. Zeki Yılmaz, Fevzi Donat'a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Rıdvan Can

Silahtaroğlu Vanspor, Diyarbekirspor maçı için Van'a gelen İstanbul Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, maç sonrası Van Masterler Derneği’ne ziyarette bulundu. 

Başkan Zeki Yılmaz ve yardımcıları Metin Sevgin, Bengin Çakay ile bir araya gelen Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat güncel olaylar ve yapılacak müsabakalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonrası Donat'a isminin yazılı olduğu Van Masterler takımı forması hediye edildi.  BaşkanZeki Yılmaz, nazik ziyaretten dolayı Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat'a teşekkür etti.

"Masterler'e teşekkür ederim"

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Donat, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldım. Van'ın sporuna emek vermiş, Vanspor’da uzun yıllar forma giymiş emektar futbolcularla bir araya gelmenin sevincini yaşıyorum. Van’ı ve Vanspor'u katıldığı turnuvalarda en güzel şekilde başarıyla temsil eden Van Masterler'i ilimiz için çok önemlidir. Ziyaretimizde bizleri en güzel şekilde ağırlayan ve gösterdikleri ilgiden dolayı Zeki Yılmaz, Metin Şevgin ve Bengin Çakay başta olmak üzere değerli Masterler Derneği üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarda başarıları diliyorum. Hediye etmiş oldukları forma için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme