Fenerbahçe'den Kevin Prince Boateng atağı

Fenerbahçe'nin daha önce Galatasaray'ın da istediği Milanlı futbolcu Kevin Prince Boateng ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Ligde ve kupada şampiyonluk için mücadele eden Fenerbahçe, diğer taraftan Şampiyonlar Ligi için yeni sezonun kadrosunu şekillendirme çalışmalarını sürdürüyor.

YÖNETİM ANLAŞMAK ÜZERE
Fenerbahçe'nin orta sahanın ortasında ve sağında forma giyen hem defansif hem de ofansif özellikleri sahip komple bir oyuncu olan Kevin Prince Boateng ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

MENAJERİ İTİRAF ETMİŞTİ
Gana asıllı futbolcunun menajeri Edoardo Crnjar, geçtiğimiz günlerde "Bir Türk takımı bizimle ilgileniyor. Anlaşma zemini arıyoruz" demişti.

BONSERVİSİ YOK
Bu takımın Fenerbahçe olduğu ifade edilirken, yıldız futbolcunun haziran ayında sözleşmesinin bitecek olması, bir başka değişle bonservis ücretinin olmaması Sarı-Lacivertli kulüp için son derece cazip bir durum oluşturdu. Boateng kalitesi yanında tecrübesiyle de Fenerbahçe'ye güç katabilir.

ALMANYA YERİNE GANA MİLLİ TAKIMI'NI TERCİH ETTİ
Kevın Prince Boateng'in İtalya Ligi Serie A dışında Bundesliga ve İngiltere Premier Lig tecrübesinin olması da cazibesini arttırıyor. Boateng'in bonservis değeri kariyerinin başlarında 13 milyon Euro civarına kadar yükselmişti. Alman Milli Takımı'nın alt kategorilerinde 20 kez forma giyen Boateng sonrasında Gana Milli Takımı'nı tercih etmişti. Boateng sonrasında 15 kez Gana Milli Takımı formasını giydi ve 2 de gol attı.

GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNDEYDİ
Bir dönem Galatasaray'ın da transfer gündemine giren Milan'ın yıldız futbolcusu Kevin Prince Boateng, yetenekleriyle ön plana çıkan bir futbolcu. Teknik özellikleri üst seviyede olan Ganalı oyuncu Boateng, hocalarıyla yaşadığı sorunlarla dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu, Türkiye'de oynamayı çok istiyor.

Kaynak: ensonhaber

Bakmadan Geçme