Fenerbahçe'de rekor kombine satışı!

Luis Nani transferinin bitmesinin yanı sıra Robin van Persie isminin konuşulmaya başlanmasının ardından taraftar kombinelere hücum etti. Geçtiğimiz cuma günü 5 bin kişinin kombine için kulübe başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Arka arkaya patlattığı transfer bombalarıyla taraftarının başını döndüren ve son olarak Robin van Persie ile tüm dünyayı sallamak isteyen Fenerbahçe’nin yüzükombine satışlarıyla da gülüyor.

Sarı- Lacivertiler’in, Nani’yi renklerine bağlamasının ardından Hollandalı golcü ile de prensipte anlaşması taraftarı da harekete geçirdi. Yeni sezonda bambaşka bir Fenerbahçe izleyecek olan Sarı-Lacivertliler, bu fırsatı kaçırmamak için kombinelere hücum etti. Nani’nin yanı sıra özellikle Robin van Persie isminin konuşulmaya başlanmasının ardından geçtiğimiz cuma günü kulübe tam 5 bin kişinin kombine için başvuruda bulunduğu öğrenildi. Bu durum kulüpte de şaşkınlık yaratırken, böyle bir şeyin daha önce yaşanmadığı kaydedildi.

‘İLGİ MEMNUN EDİYOR’
Bir kulüp yetkilisi yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’yi çok iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Taraftarlarımızın kombine satışına gösterdiği ilgi de bizi memnun ediyor. Forma satışlarından da önemli gelirler bekliyoruz. Sonuçta biz Fenerbahçe’nin başarısı ve taraftarı mutlu etmek için buradayız. Kimse merak etmesin bu sezon her kulvarda önemli işler başaracağız” dedi.


Bakmadan Geçme