Fenerbahçe Takibe Devam Ediyor

Maçın ilk tehlikeli pozisyonu 8. dakikada geldi. Erkan Zengin, cezasahası dışından çok sert vurdu, top sol direğe çarpıp auta gitti.

12. dakikada konuk ekip bir kez daha gole yaklaştı. Bu dakikada Kamara cezayayı üzerinde topu kapıp, çalımlarla içeri daldı, kaleci Volkan'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu çekti, Volkan net golü önledi. Bir dakika sonra Es-Es yine gole yaklaştı. Bu kez Causic, kaleyi karşıdan gören yaklaşık 26 metre uzaktan sert vurdu, sol direğin dibinden Volkan çıkardı. Dönen topu Necati kaleye göndermek istedi, Volkan bir kez daha gole izin vermezken yan hakem Necati'nin pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret etti.

23. dakikada ise her Eskişehirspor kaleci Boffin'in elinden kaçırdığı topu defans son anda tehlikeli bölgeden uzaklaştırırken, ani gelişen konuk ekip atağında Causic'in vuruşu yan ağlarda kaldı.

42. dakikada Dede, sol kanattan cezasahasına girdi, çaprazdan şutunu çekti, Volkan bir kez daha gol izni vermedi.

İlk yarı golsüz sona ererken, ikinci yarıya Fenerbahçe hızlı başladı. 47'de Mehmet topuz'un cezasahası içerisine gönderdiği topu Webo ağlara gönderdi, ancak hakem pozisyonun penaltı olduğunu belirledi.

51'inci dakikada sağ kanattan cezasahasına gönderilen topa Alper dokundu, top ağlarla buluşurken hakem Eskişehirsporlu oyuncunun elle müdahele ettiği gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Bir dakika sonra ise Fenerbahçe'nin golü geldi. Penaltı noktası üzerinde Cristian'ın sert ve düzgün vuruşu ağlarla buluşurken, sarı-lacivertliler 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda iki ekibin de gol çabası sonuç vermedi ve maç 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.
Sarı-lacivertliler, üstüste 5. lig maçından da galibiyetle ayrılırken, puanını da 55'e çıkardı ve zirve yarışında ezeli rakibi 59 puanlı lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

Geçen haftayı Sivasspor galibiyetiyle tamamlayan Eskişehirspor ise 39 puanda kaldı.

Bakmadan Geçme