• Haberler
  • Yaşam
  • Ezginin Günlüğü Vanlılara keyif dolu anlat yaşattı

Ezginin Günlüğü Vanlılara keyif dolu anlat yaşattı

11.'inci İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivalinin ikinci gününde Ezginin Günlüğü şarkı grubu Vanlılara keyif dolu anlar yaşattı.

Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen 11. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde, ünlü şarkı grubu Ezginin Günlüğü sahne aldı. Erciş Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleşen festivalde, Ezginin Günlüğü'nün performansı Vanlılara keyif dolu anlar yaşattı.

Erciş Balık Bendi Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, sahneye çıkan Ezginin Günlüğü, unutulmaz şarkılarıyla dinleyicileri mest etti. Grubun sahne performansı, festival katılımcıları tarafından büyük bir coşku ve beğeniyle karşılandı. Ezginin Günlüğü, "Sabah Türküsü", "Ebruli" ve "Düş Sokağı" gibi sevilen şarkılarını seslendirerek izleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı.

Grubun solisti, performans sırasında yaptığı konuşmada, "Van'da olmaktan ve bu güzel etkinlikte sizlerle birlikte şarkılarımızı söylemekten büyük mutluluk duyuyoruz. İnci kefalinin bu eşsiz göçünü kutladığımız bu festivalde, sizlerle bir arada olmak bizim için çok özel" dedi. İzleyiciler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek festivale renk kattılar.

Kaymakam Murat Karaloğlu, Ezginin Günlüğü'nün performansının ardından yaptığı açıklamada, "Festivalimizin ikinci gününde Ezginin Günlüğü'nü ağırlamaktan ve Vanlı hemşehrilerimize keyifli anlar yaşatmaktan dolayı çok mutluyuz." dedi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme