'Esnaf iflas bayrağını çekti' manşet haberimiz Fox TV ile Türkiye gündeminde

DEVA Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı'nın 'Esnaf İflas Bayrağını Çekti' manşet haberimiz Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

Van’ın önemli sorunlarını manşet haberleriyle ulusal basına taşıyarak Türkiye gündemine getiren, çözüm üreten Van’ın bağımsız, tarafsız, özgür, 83 yıllık gazetesi Vansesi Van’ın sesi olmaya devam ediyor. 

DEVA Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı’nın pandemi sürecinde esnafın zor süreçten geçtiğini dile getirdiği manşet haberimizi Fox TV' 'Çalar Saat haber programında ekrana getiren İsmail Küçükkaya haberimizi gazeteci yazar Levent Gültekin ile birlikte değerlendirdi.

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini ve beklentilerini haber ve köşe yazılarıyla sayfalarına taşıyan Van’ın 83 yıllık sesi,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi bugünkü haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek Van’ın sesini tüm Türkiye’ye bir kez daha duyurdu. 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme