• Haberler
  • Spor
  • Eski hakem Aydınus'dan Erokspor maçı yorumu: Abilerine bakarak hareket ediyor!

Eski hakem Aydınus'dan Erokspor maçı yorumu: Abilerine bakarak hareket ediyor!

Eski hakem Fırat Aydınus TV8'de yayınlanan 'Son Karar' programında TFF 2. Lig Beyaz grupta temsilcimiz Vanspor FK'ın rakibi Bucaspor-Erokspor arasında oynanan olaylı maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eski hakem Fırat Aydınus TV8’de yayınlanan “Son Karar” programında TFF 2. Lig Beyaz grupta temsilcimiz Vanspor FK’ın rakibi Bucaspor-Erokspor maçında yan hakeme atılan bir cisimle kafası yarılması sonucu devam eden olaylı maçla ilgili yorumda bulundu. Maçın hakemi Samsun bölgesinden Erdem Mertoğlu, yan hakem Hasan Erdoğan’ın tribünlerden atılan cisimle kafasının yarıldığı maçta ora hakem Erdem Mertoğlu ile ilgili “Abilerine bakarak hareket ediyor” kelimelerini kullandı. İşte eski hakem Aydınus’un açıklamaları…

FİFA kokartlı ve Dünya geneli bir çok önemli maçta görev almış eski hakem Fırat Aydınus; “Bu arkadaşlarda abileri ne yapıyorsa örnek alıyor veya bu arkadaşlar da aman diyor işte Federasyon diyor MHK diyor ben bu maçı burada tatil edersem yardımcı hakemin kafası yarılmış çekincesi ile maçı devam ediyorsa bir çok neden sayabilirim, yazık… Vah halimize. Şu maç devam edildiyse yazık. Yani hangi taraftan geliyor kim atıyor ediyor onu hiç bilmiyorum ama şurada şu pozisyondan sonra maç devam ediyorsa ya hakem Federasyona MHK’sine güvenmiyor çünkü ben burada ne yaparsam beni korumaz kollamaz diyor maçı devam ediyor ya da abilerine bakarak hareket ediyor.” Şeklinde ifadeler kullandı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme