Eş Başkanlardan Öğrencilere Ziyaret

Van’ın İpekyolu Belediyesi eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, Minik Kızlar Voleybol Turnuvası’nda şampiyon olan Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

İpekyolu Belediyesi eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, Van genelinde yapılan Minik Kızlar Voleybol Turnuvası’nda şampiyon olan Fevzi Çakmak İlkokulu kız öğrencilerine hediye vermek ve Iğdır'da gerçekleştirilecek Minik Kızlar Voleybol Turnuvası öncesi moral vermek için okulu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Zahir Çağdaş'ın kapıda karşıladığı eş başkanlar, Van genelinde yapılan turnuvada şampiyon olan kız öğrencilere hediyeler verdiler. Burada bir konuşma yapan Okul Müdürü Zahir Çağdaş, İpekyolu Belediyesi eş başkanlarının okullarına yaptıkları ziyaretten memnun olduklarını belirterek, belediyenin bu turnuvada kendilerine her türlü desteği verdiğini ve bölge turnuvası içinde destek vereceklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
Eş Başkan Aygül Bidav ise, özellikle kız öğrencilerinin böyle bir başarıya imza atmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Iğdır'da yapılacak bölge turnuvasına öğrencilerimize elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz'' dedi.
Eş Başkan Veysel Keser ise, kız öğrencilerinin bu başarısında anlaşıldığı gibi kızların okula gittiği taktirde neler yapabileceklerini gösterdiklerini belirterek, Iğdır'da yapılacak şampiyonaya katılan kız öğrencilere ve hocalarına başarılar diledi.

Bakmadan Geçme