Eş Başkanlar Çalışmaları Denetledi

Erciş Belediyesi eş başkanları Diba Keskin ve Abdurrahman Çağan, belediye meclis üyeleri ve teknik personelle birlikte belediyenin farklı yerlerde devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

İlk olarak ilçede bulunan Yeni Sanayi Sitesi’nde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen eş başkanlar ve belediye meclis üyeleri, burada ilgililerden bilgi aldı. Site esnafı, belediyenin sitedeki 35 bin metrekare alandaki parke döşeme hizmetinden dolayı teşekkür pankartları asarken, kendilerini ziyaret eden belediye heyetini de yüksek bir ilgiyle karşıladı. Esnaf ile beraber oturup çay içip sohbet eden eş başkanlar, sorunları da dinledi.
Daha sonra Kışla Mahallesi’nde devam eden hayvan pazarı ve Eski Rus Pazarı yanında yapılan kasaplar çarşısı inşaatlarını ziyaret eden eş başkanlar Keskin ve Çağan, burada çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalara ilişkin konuşan Belediye Eş Başkanı Diba Keskin, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerle ilçede heyecan oluşturduğunu söyledi. Devam eden projelerin entegre birer tesis olması itibariyle Erciş'in çehresini değiştireceğini de söyleyen Keskin, farklı yerlerde başlattıkları çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Eş Başkan Abdurrahman Çağan ise, mahallelerde semt sahalarından yol asfalt ve stabilize çalışmalarına kadar ilçe merkezinde ve mahallelerin birçok yerinde eş zamanda çalıştıklarını kaydetti. Kasaplar çarşısı ve hayvan pazarı projelerinin bölge standartlarının üstünde olduğunu da dile getiren Çağan, peynirciler çarşısının da yapımına başladıktan sonra tarım ve hayvancılığa dönük politikalar üretmeye başlayacaklarını söyledi.

Bakmadan Geçme