• Haberler
  • Eğitim
  • Erek TOKİ İlköğretim Okulu öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Erek TOKİ İlköğretim Okulu öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi'nde 10 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da Erek TOKİ İlköğretim Okulu öğrencilerinin mezuniyet coşkusuna ev sahipliği yapacak.

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi'nde 10 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da Erek TOKİ İlköğretim Okulu öğrencilerinin coşkulu bir mezuniyet töreni düzenleyecek.

Uzun bir eğitim hayatının ardından, Erek TOKİ İlköğretim Okulu'ndan mezun olan öğrenciler, emeklerinin karşılığını alacakları bu törenle heyecan ve gururlarını doyasıya yaşayacaklar.  

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, "Öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını alacakları bu özel günde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Erek TOKİ İlköğretim Okulu öğrencileri, uzun yıllar boyunca verdikleri mücadeleyle hem kendileri hem de ailelerini gururlandırdılar. Bu coşkulu törenle onların başarılarını taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Törende, öğrenciler heyecanla diplomalarını alırken, aileleri de çocuklarının başarısıyla gurur duyacaklar. Okulun öğretmenleri de öğrencilerinin gelecek hayatlarına iyi dileklerini sunarak onları uğurlayacaklar.

Erek TOKİ İlköğretim Okulu yetkilileri ise, "Öğrencilerimizin emek dolu eğitim hayatlarının sonunda bu özel günü yaşamaları bizi çok mutlu ediyor. Onların bugünkü başarılarının arkasında yatan sabır, çalışkanlık ve azim, hepimizi gururlandırıyor. Mezun olan öğrencilerimizin her biri, gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Erek TOKİ İlköğretim Okulu öğrencilerinin bu coşkulu mezuniyet törenine tüm halkı davet ediyor. Törene katılmak isteyenler, 10 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da Berivan Kültür ve Sanat Merkezi'nde olabilirler.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme