ERCİŞ'TE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı

Erciş ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde, protokol üyeleri vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Erciş Hükümet Konağı önündeki törene katılan Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, bayramların sevgi, saygı ve kardeşliğin doruğa ulaştığı günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı'nın coşkusunu yaşarken Müslüman ülkelerindeki gözyaşını da gördüklerini söyleyen Çiftçi, "İslam coğrafyasına bakıldığında ne kadar büyük bir acının, gözyaşının olduğunu hep birlikte görmekteyiz. Ülkemiz, devletimizin, hükümetimizin almış olduğu önlemlerle gelişip büyüyen ekonomisiyle kendini korumuştur. Hükümetimizin başlatmış olduğu bu süreçle birlikte, barış ve huzur kalıcı olacak" diye konuştu.

Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu da, bayramların insanlar arasındaki sevgi ve muhabbet duygularını arttırmasını diledi. Erciş halkı olarak depremde çok büyük acı çektiklerini ancak hepsini geride bıraktıklarını söyleyen Arapoğlu, Erciş'in gelecek yıllarda hak ettiği yere geleceğini kaydetti. 

Bakmadan Geçme