Erciş'te Tek Perdelik Oyuna Yoğun İlgi

Van'ın Erciş İlçesinde Belediye ve Kaymakamlık tarafından düzenlen tek perdelik komedi oyunu yoğun katılım ile sahnelendi.

Fahrettin Yiğit

Erciş Belediyesi ve Erciş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Tek Perdelik Komedi tiyatrosu Atakan Çelik Kültür Merkezinde izleyiciler ile buluştu. 


Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro gösterisine Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Karaloğlu, eşi Gamze Karaloğlu, 108.  Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay.Melih Akdağ, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sadık İşler, aileler ve çocuklar katıldı. Bir kabadayının komik yaşam hikayesinin canlandırıldığı ve izleyicilerin keyifli bir vakit geçirdiği oyun sonunda Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Karaloğlu tiyatro gösterisine yoğun katılım sağlayan izleyicilere teşekkür ederek, kültür ve sanat alanında her ay çeşitli etkinliklerin hazırlanarak vatandaşlarımızın beğenisine sunulacağını belirtti. Tiyatro gösterisi hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme