Erciş'te ADEM koordinatörleri ile toplantı

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, ADEM Koordinatörleri ve eğiticilerle bir toplantı gerçekleştirerek yeni dönem planlamalarını ele aldı. Toplantı, kaymakamlık binasında yapıldı ve katılımcılar arasında yöneticiler, eğitimciler ve ADEM çalışanları bulundu.

Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Karaloğlu, ADEM’in önemine vurgu yaptı. ADEM’in, ailelerin sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulduğunu belirten Karaloğlu, bu tür toplantıların planlamaların daha etkili bir şekilde yapılmasına olanak sağladığını ifade ederek, “Yeni dönemde, aile odaklı projelerimizi daha da güçlendireceğiz. Eğitim ve destek programlarımızı güncelleyerek ihtiyaçları daha iyi karşılamak istiyoruz” dedi.
Koordinatörler ve eğiticiler, toplantıda mevcut projelerin değerlendirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Katılımcılar, özellikle çocuklara yönelik eğitim programlarının çeşitlendirilmesi ve ailelere yönelik destek hizmetlerinin artırılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, yerel halkın katılımını teşvik edici etkinliklerin düzenlenmesi üzerinde duruldu.

Toplantının sonunda, Kaymakam Karaloğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederek, ADEM’in başarısının ekip çalışmasına dayandığını belirtti. “Birlikte çalışarak daha iyi sonuçlar elde edebiliriz. Herkesin katkısı çok değerli,” şeklinde konuştu.

Bu toplantı, Erciş’te aile destek hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. ADEM’in yeni dönem planlamalarının, ailelerin yaşam kalitesini artırma hedefi doğrultusunda şekilleneceği ifade ediliyor.

 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme