• Haberler
  • Güncel
  • Erciş Şehit Rıdvan Çevik Hastanesi Eski Başhekimi Altın Hayatını Kaybetti

Erciş Şehit Rıdvan Çevik Hastanesi Eski Başhekimi Altın Hayatını Kaybetti

Van Erciş ilçesi Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde bir dönem Başhekimlik görevi yapan Uzm. Dr. Suat Altın hayatını kaybetti.

Van Erciş ilçesi Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde bir dönem Başhekimlik görevi yapan ardından Şırnak İl Sağlık Müdürü olarak görevini icra eden Uzm. Dr. Suat Altın geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Şırnak İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Uzman Doktor Suat Altın kalp krizi geçirdi. Geçirdiği kalp krizinin ardından Şırnak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 41 yaşındaki Altın, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı. Erciş’de Başhekimlik yapan ve Şırnak İl Sağlık Müdürü Altın’ın vefatı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Şırnak İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Altın geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmış ve yoğun uğraşlara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum." İfadelerine yer verdi.

MEMLEKETİ BİNGÖL’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz ile birlikte, vefat eden Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Suat Altın'ın cenaze namazına katıldı. Bingöl’ün Solhan ilçesindeli Karan  mezrasındaki defin sonrasında taziye evine geçen Vali Usta, Alltın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti. 
Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme