ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI İFTAR VERDİ

Van’ın Erciş Kaymakamlığı tarafından Çelebibağı ile Kocapınar beldelerinde iftar programı gerçekleştirildi.
İki ayrı günde gerçekleştirilen iftar programlarına İlçe Kaymakamı Barboros Baran, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Çelebibağı Belediye Başkanı Nurullah Canpolat Kocapınar Belediye Bakanı Mehmet Güney, kamu kurum ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.
İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da geliştirdiğini belirten Kaymakam Barboros Baran, “Ramazan ayı boyunca Erciş merkez mahalleler, köy ve beldelerde gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında oruçlu kardeşlerimizle aynı sofrada iftar yapıyoruz. İslam kardeşliği de birlik, beraberlik içinde olmayı, araya ayrılık koymamayı emrediyor. Bizler de bugün sizlerle beraber aynı ortamda oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buraya kadar gelip bu programa vesile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamımız sonsuza kadar devam eder” dedi.
Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu da, Kocapınar beldesine taziye evi yapma sözü verdi. Arapoğlu, “Ramazan ayı ve iftarlarımız birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı geliştirmede önemli bir vesiledir. Yaklaşan Kadir Gecesi de bu kardeşliğimize vesile olur inşallah. Ben şimdiden hepinizin Kadir Gecesini de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
İftar programının ardından vatandaşlarla birlikte çay içen Kaymakam Barboros Baran, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu ve iftar programlarının düzenlendiği belde belediye başkanları Nurullah Canpolat ile Mehmet Güney vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinlediler. Kaymakam Baran ile beraberindekiler daha sonra Kocapınar Beldesi’nde yaptırılan Hacı Kemal Camii Kur’an kursunun açılışını gerçekleştirdikten sonra ilçe merkezine geldiler.
vanhaber, van, haber, vahn haber, van haber

Bakmadan Geçme