ERCİŞ BELEDİYESPOR HEDEF BÜYÜTTÜ

Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme planları yapan Erciş Belediyespor 2015-2016 sezonunda mücadele edeceği Van Amatör Ligi'ne sıkı hazırlanıyor.

Rıdvan CAN

Yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Erciş Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Şebap, Erciş'in adını BAL Ligine yazdıracaklarını söylediler.

Transfer çalışmalarında büyük yol kat ettiklerini belirten Şebap, "Öncelikli olarak iç transferde takıma faydalı olacağına inandığımız futbolcularla sözleşme yeniledik. Dış transferde takımımızı şampiyonluğa taşıyacak, kadromuza yeni bir ruh ve heyecan katacak futbolcularla ön görüşmeler yaptık. Anlaştığımız futbolcularla bayramdan önce Erciş'te resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.

''Şampiyonluk bizim olacak''

Bayramdan sonra top başı yapmaya hazırlandıklarını ifade eden Erciş Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Şebap, geçen yıl kaçırdıkları şampiyonluk kupasını bu sezon kaldırmak istediklerini söyledi. Şebap, 2015-2016 sezonunda iddialı olduklarını belirterek kimse heveslenmesin, şampiyonluk bu sezon Erciş'in olacak diye konuştu.

''Erciş'in adını BAL Ligi'ne yazdıracağız''

Kulup Başkanı Murat Şebap son olarak şunları söyledi, "Bu sezon yeni bir sayfa açtık. Kadromuzu hedefimize göre güçlendiriyoruz. Yaptığımız transferler ve oynayacağımız futbolla adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Erciş'in adını BAL Ligi'ne yazdıracağız'' dedi.

Bakmadan Geçme