• Haberler
  • Erciş Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor

Erciş Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor

Erciş Belediyesi ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürütürken, parklarda yenileme, bakım onarım, çevre düzenleme, çim biçme ve yabani ot temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Yalçın Arpa

Erciş Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada, “Şehrimizde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Genel temizlik çalışmaları kapsamında ekiplerimiz Yukarı Işıklı Mahallesi'nde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemiz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelindeki parklarda yenileme, bakım onarım, çevre düzenleme, çim biçme ve yabani ot temizlik çalışmalarına devam ediyor” ifadelerine yer veridi.

Erciş Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor

Erciş Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor

 

 

Yorumlar 1
EDREMİT MİLLET BAHÇESİ 30 Ekim 2023 20:41

Edremit Eski Toki sakinleri, hatta Edremit ve Van halkı EDREMİT MİLLET BAHÇESİ, Erdemkent Parkı, Prof Dr Mithat Melen Yaşam Merkezi ve çevresindeki çalışmaların artık onlarca personel ve ekipman ile bitirilmesini bekliyor. Çim ve ağaçlar kontrol edilsin. Bank ve kamelyalar tek tek kontrol edilsin. Kafeterya, kütüphane, tesis ve sosyal donatılar kontrol edilsin. Çocuk oyun grupları kontrol edilsin. O civardaki kaldırımlar, rögarlar, elektrik ve sulama hatları kontrol edilsin. Kalan eksikler tamamlansın. Çevredeki hafriyatlar kontrol edilsin. Etraftaki kalan taşlar, bordürler, kumlar, çimentolar, borular, tahtalar ve her tür fazlalık malzeme kontrol edilip kaldırılsın. Bank ve kamelyalara ulaşmak için, çimlerin zarar görmemesi için yürüme yolları yapılsın. Aydınlatma sistemleri kontrol edilsin. Yani bu güzel projenin ilkbahar, yaz, sonbahar boyunca tamamlanaması ve kışa yaklaşırken yukarıdaki eksiklerinin bitmemesi belediyemize eleştiriye dönüşmesin. 2023 Vizyonu gereği yetkili birimler, peyzaj minarları, mühendisler, ekipler mutlaka şu yirmi günde buraları enfes alanlar, bakımlı, özenli, estetik, kusursuz ve estetik alanlar haline getirsin. Emek verenlere ve emeği geçecek herkese şimdiden teşekkürler...Hayırlı çalışmalar...

Bakmadan Geçme