Erciş Balık Bendi ziyarete kapandı

Van'ın Erciş Kaymakamlığı, Erciş Balık Bendinde düzenlenecek olan festival nedeniyle geçici olarak kapalı olacağını duyurdu.

Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen 11. İnci Kefali Göçü Kültür & Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılacak olan festival hazırlıkları nedeniyle, Erciş Kaymakamlığı tarafından duyuru yapıldı. Erciş Balık Bendi, festival hazırlıkları dolayısıyla 29 Mayıs 2024 Çarşamba ve 30 Mayıs 2024 Perşembe günleri geçici olarak ziyarete kapalı olacak.

Erciş Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Erciş Kaymakamlığı Koordinesinde 11. İnci Kefali Göçü Kültür & Sanat Etkinlikleri festival hazırlıkları dolayısıyla, 29 Mayıs 2024 Çarşamba ve 30 Mayıs 2024 Perşembe günleri İnci Kefali Göçü Tabiat Parkı (Balık Bendi) ziyarete kapalı olacaktır.” ifadelerine yer verildi. Bu süre zarfında park ziyaretçilerine kapalı olacak, ancak festival hazırlıklarına devam edilecektir.

Bu yıl 11.'si düzenlenen İnci Kefali Göçü Kültür & Sanat Etkinlikleri, zengin programı ve sahne alacak sanatçılarla dikkat çekiyor.

Festivalde sahne alacak isimler ve konser tarihleri şu şekilde:

  • Selçuk Balcı: 31 Mayıs Cuma, saat 20.30'da sahne alacak.
  • Ezginin Günlüğü: 1 Haziran Cumartesi, saat 20.30'da performans sergileyecek.
  • Pinhani: 2 Haziran Pazar, saat 20.30'da müzikseverlerle buluşacak.

Bu etkinlikler kapsamında, ziyaretçiler hem İnci Kefali'nin eşsiz göçüne tanıklık edebilecek hem de birbirinden değerli sanatçıların konserleriyle keyifli anlar yaşayacak.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme