Emrah Tacir gol krallığı için yarışıyor

Ağrı 1970spor'dan Silahtaroğlu Vanspor'a transfer olan Emrah Tacir, ligde oynadığı üç maçta 3 gol atarak fırtına gibi esti. Müsabakalarda ortaya koyduğu performans ve attığı kritik gollerle Silahtaroğlu Vanspor'u galibiyete taşımada önemli rol oynayan Vanlı futbolcu Emrah Tacir, maçlardaki performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla 5. sırada yer alıyor. 2010 yılında Belediye Vanspor altyapısından yetişerek, İstanbulspor, Eyüpspor, Ağrı 1970spor’da top koşturan Emrah Tacir oynadığı futbolla gönüllere taht kurdu. Ağrı 1970spor’dan Silahtaroğlu Vanspor’a transfer olan Vanlı futbolcu Emrah Tacir, ligin ilk 3 haftasında 3 gol atıp ve 1 asist yaparak, takımına büyük katkı sundu.

2. Lig Kırmızı grupta gol krallığı sıralamasında Afjet Afyonspor’dan Erhan Şentürk 4 golle birinci sırada yer alırken, Silahtaroğlu Vanspor’dan Emrah Tacir 3 golle ikinci, Ankaraspor’dan Erdal Öztürk 3 golle üçüncü, Erdem Çetinkaya 3 golle dördüncü, Hekimoğlu Trabzonspor’dan Musa Caner Aktaş 3 golle beşinci, Somaspor’dan Yasin Abioğlu 3 golle altıncı, Sivas Belediyespor’dan Abdullah Topkara 2 golle yedinci sırada yer alıyor.

“Memleketimin takımı Vanspor’da top koşturmak bana onur verir”

Hücum bölgesinde değişik pozisyonlarda oynayan Emrah Tacir, memleketi Vanspor’un formasını tekrar giydiği için mutluluk duyduğunu, takımının 1. Lige çıkması için elinden geleni ortaya koyacağını kaydederek, “Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim memleketimin takımı Vanspor’da top koşturmak, Vanspor’un armasını taşımak bana geçmişte olduğu gibi her zaman onur vermiştir. Ligin ilk üç haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak çok iyi performans sergiledik. Bundan sonrada tek hedefimiz oynadığımız maçlarda galip gelerek sezon sonunda şampiyon olmak. Van’ımız futbolda hak ettiği ligde mücadele etmelidir. Biz bunu başarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tabi bilindiği gibi takım olarak sezona geç başladık. Halen tam hazır hale gelemedik. Birkaç hafta sonra takım olarak daha iyi performans sergileyeceğimizi düşünüyorum. Hocalarımızla, takım arasında güzel bir kaynaşma var. Amacımız Vanspor’u en iyi şekilde temsil ederek birinci lige çıkarmak. Bende oynadığım maçlarda takımıma en iyi katkıyı sunmak için var gücümle mücadele ediyorum. Kolej havasında bir takımımız var. İnşallah daha iyi olacağız. Hafta sonu oynayacağımız Ergene Velimeşespor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Bu maçta da en iyi mücadelemizi ortaya koyarak, alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme