Emlak vergisi ödemeleri için son gün 31 Mayıs
İpekyolu Belediyesi, mülk sahiplerine önemli bir hatırlatmada bulundu. Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan ve Reklam Vergisi'nin 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs Cumartesi günü sona erecek. Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların bu tarihe kadar ödemelerini gerçekleştirmeleri gerektiği vurgulandı.
Ödemelerin, vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği yöntemlerle yapılabileceği belirtildi. Emlak Vergisi ödemeleri, belediye hizmet binasındaki veznelerden veya İpekyolu Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek. Bu uygulama sayesinde, vatandaşlar uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalmadan, istedikleri zaman ödemelerini gerçekleştirebilecekler.
Belediye yetkilileri, “Gecikme yaşamamak için ödemelerinizi son güne bırakmayın” uyarısında bulunarak, zamanında ödeme yapmanın önemine dikkat çekti. Vergi ödemelerinin düzenli yapılması, belediyenin hizmet kalitesini artırmasına ve altyapı projelerinin hayata geçirilmesine katkı sağlayacak.
İpekyolu Belediyesi, vatandaşların bu süreçte herhangi bir sorun yaşamamaları için gerekli tüm önlemleri almış durumda. Ayrıca, internet üzerinden yapılan ödemelerin güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği bildirildi.
Mülk sahiplerinin bu önemli tarihe dikkat ederek, gerekli ödemelerini zamanında yapmaları, hem bireysel hem de toplumsal sorumluluklarının bir parçası olarak görülüyor. Vergi ödemeleri, kamu hizmetlerinin sürdürülebilirliği açısından büyük bir önem taşıyor.
Bakmadan Geçme





