Elit World Hotel’den Gazetecilere İftar

Van’da görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları önceki İlin 5 yıldızlı Elite World Van Hotel tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

VANSESİ ÖZEL

Otelde düzenlenen iftar yemeğine İlde  görev yapan çalışan gazeteciler ile otel yetkilileri katıldı.  Her yıl geleneksel hale getirilen İftar proğramının bu yılda yapan Elite World Hotel Ramazan Ayının sonuna yaklaşılırken bu yılda bu geleneği devam ettirerek önceki gün basın çalışanlarını hotelde ağırladı.

Elite World Hotel Genel müdürü gürkan Akbay’ın öncülük ettiği iftar programı çerçevesinde düzenlenen iftar yemeğine Elite World Hotel satış ve pazarlama müdürü Serap Kart, Ön Büro Müdürü Oktay Aksoy, katıldı. Elite Wolrd Otel Müzik Grubu tarafından  ilahiler ve musikiler eşliğinde müzik dinletisi eşliğinde başalayan İftar proğramı gazetecilerin beğenisini kazandı.

Düzenlenen İftar proğramı sonrasında açıklama yapan Elite World Van Hoteli Genel Müdürü Gürkan Akbay, İlde görev yapan gazetecilerin günün yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaştırmak ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan etkinliğimizde bu yıl da güzel bir iftar sofrasında bir araya gelmek olduğunu belirterek, "Otelimizde siz değerli gazetecileri ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Otelin açılışından bu yana  bizlere manevi destekte bulunan tüm medya çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz ve desteklerinin bundan sonraki süreçtede devam edeceğini umduklarını belirterek, Elite World Van Hotel olarak Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme