ELBAKSPOR YENİDEN BAL'DA

Van Atatürk Şehir stadında dün oynanan Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme maçında Elbakspor Van Amatör Ligi şampiyonu Erciş Belediyespor'u 3-0 yenerek adını tekrar (BAL) Ligi'ne yazdırdı. Elbakspor 2016-2017 futbol sezonunda Van'ı tekrar yeniden BAL liginde temsil edecek.

Rıdvan CAN

Baraj maçı öncesi Van Amatör Ligi Şampiyonu Erciş Gençlik Belediyespor'un şampiyonluk kupasıVan İl Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Tuğrul ve Van ASKF Başkan vekili Çetin Atacan tarafından Erciş Gençlik Belediyespor kaptanı ve futbolcularına takdim edildi. Karşılaşma öncesi İki takım futbolcularının rakip yedek kulübesine giderek teknik heyet ve yedek futbolculara başarılar dilemesi taraftarlardan alkış aldı. 

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu son maçta Bingölspor'a kaptıran Elbakspor Bölgesel Amatör Lig Baraj maçında Erciş Gençlik Belediyespor karşısında ilk yarıda yıldız futbolcusu Debola'nın 23'ncü dakikada kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarı ya da etkili başlayan Elbakspor Cemal ve Şafak'ın kaydettiği gollerle Erciş Gençlik Belediyespor'u 3-0 yendi. Elbakspor BAL Liginde gelecek sezon da Van'ı temsil edecek.

BAŞKAN SARI; ''MUTLUYUZ''

Erciş Gençlik Belediyespor'u baraj maçında güzel bir oyun sonrası net skorla yendiklerini belirten Elbakspor kulüp Başkanı Rıdvan Sarı," Tüm teknik ekip ve kadromuzdaki oyuncularımızı lig boyunca gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ediyorum. Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde haksız yere şampiyonluktan olduklarını ifade ederek, yeni sezonda da hedefimiz şampiyonluk Van'ı tekrar BAL Liginde temsil etmeye hak kazandık. BAL Ligi'ne devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elbakspor camiasına ve taraftarına teşekkür ediyorum" dedi.

BATTAL SARICA: ''TAKIMIMI KUTLUYORUM''

Teknik Direktör Battal Sarıca, BAL Ligi Baraj maçında güçlü rakipleri Erciş Gençlik Belediyespor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sarıca, "İlk yarı istediğimiz futbolu sergileyemedik ikinci yarıda ise iyi mücadele ettik. İkinci yarı takımımız baskı kurdu. Baskının sonucunu aldık. İkinci yarı oyun bizim istediğimiz şekle döndü ve çabuk ataklarla gol bulabileceğimizi biliyorduk ve gerçekten çok mutluyum oynayan oynamayan bütün ekibi kutluyorum." dedi.

Bakmadan Geçme