Edremit’in Çehresini Değiştireceğiz

Edremit Ak Parti Belediye Başkan aday adayı, iş adamı İlhan Kaya siyasi çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kaya, Edremit’i hazırlayacakları proje ve deneyimli ekiplerle modern görünüme kavuşturacağını söyledi

Rıdvan CAN

AK Parti Edremit ilçesi Belediye Başkan aday adayı İlhan Kaya, Edremit'in çehresini değiştirecek projeler hayata geçireceklerini söyledi.

Edremit’in geleceğinin Van’ın da geleceğini doğrudan etkileyeceğini belirten Ak Parti Edremit Belediye Başkan aday adayı İlhan Kaya,   Edremit’i her alanda 21.  yüzyıla hazırlamak zorunda olduklarını,   hayata geçirecekleri projeler ve deneyimli çalışma ekibiyle modern bir görünüme kavuşturacağını söyledi.

SEÇİMİ KAZANACAĞIM

Doğru, güvenilir, samimi düşüncelerle Edremit’e hizmet için yola çıktığını,  bununda toplumda iyi anlaşıldığını belirten Kaya,   “  Ak Parti Edremit Belediye Başkan aday adaylığım sonrası toplumun her kesimden değerli halkımızın çok büyük bir teveccühünü gördüm.  Adaylık görevi verildiğinde seçimi fark yaparak kazanacağıma Edremit’te Ak Parti’yi belediyeciliğinin kalitesiyle buluşturacağım.  Partimizin vereceği görevi kutsal bir emanet bilerek hizmet edeceğim” dedi.

EDREMİT’İ KUCAKLAMAYA TALİBİM  

 

Göreve geldiğinde Edremit ilçesinin doğal yapısının korunmasına öncelik vereceklerini, betonlaşmaya izin vermeyeceklerini belirten İlhan Kaya,” Edremit Van’da yaşayan bütün insanlarımızın ortak yaşam alanıdır.  Biz Edremit’i Elmalık, Erdemkent, Eski Cami, Yeni Cami, Eminaşa Süphan, Şabaniye, Hacıbekir (Mezbaha Deresi Güneyi), Çiçekli, Elmalı, Kurubaş, Akın, Taşkonak Andaç, Ayazpınar, Bakacık, Çayırbaşı, Dilkaya, Doğanlar, Dönemeç, Enginsu, Köprüler, Köşkköy, Mülk mahalleleri ile birlikte şehirleştireceğiz.  TOKİ konut alanlarında yaşanan sorunları kökünden çözerek vatandaşlarımızı rahatlatacağız. Bütün vatandaşlarımızı yürekten kucaklayacağız. Yönetmeye değil,  halkımızla birlikte Edremit’e hizmet etmeye,  sorunları vatandaşlarımızın güven ve desteği ile çözeceğiz.  Ben hizmetin en iyisine layık olan vatandaşımızın hizmetkârlığına talibim. Edremit’te içme suyu,  sulama suyu, kanalizasyon, arıtma,  yolların yapım ve onarımı,  yeni yolların açılması, çevre temizliği gibi hizmetler bütün mahallelere, eski ismiyle köylerimizin tamamına aynı ölçüde, aynı kalitede ulaştırılacaktır.  Görev verildiğinde Edremit sınırları içinde ikamet eden vatandaşlarımız da, Edremit’e günübirlik gelen vatandaşlarımızda,  yerli yabancı turistlerde mutlu ve huzurlu olabilecekler modern bir ilçe bulacaklar.”

SAYGI, SEVGİ VE KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRECEĞİZ  

 Edremit’in havasına, suyuna,  doğal güzelliklerine yakışır kardeşliği esas alan örnek toplumsal yapı kuracaklarını ifade eden Kaya”  İlçemizde belediye hizmetleri yanında toplumsal sevgiyi, saygıyı,  kardeşliği, birlikte yaşamayı, paylaşmayı ve dayanışmayı güçlendireceğiz.  Edremit’te ortak heyecan, ortak duygudaşlık yaratacağız. Edremit’te yaşamın keyfini, konforunu her  evde, her  yürekte  hissettirecek  projelere  imza  atacağız. Ama önce insan, önce saygı, önce sevgi diyeceğiz.”

ORTAK AKLA DEĞER VERECEĞİZ

Edremit'e Belediyecilik anlayışına farklı bir boyut kazandıracak birbirinden büyük projelerini hayata geçireceğini belirten Kaya, ‘’  Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Üniversite başta olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarla yakın diyalog içinde olacağız.  Üniversitemizin bilgi birikiminden her alanda yararlanacağız. Halkımızın ortak aklına her zaman müracaat edecek ve değer vereceğiz. Adaletli hizmet, şeffaf Belediyecilik, yaşanılabilir, özlemi duyulan bir gelecek için Edremit İlçemizi hep beraber oluşturmak ve el birliği ile daha yaşanılır ve refah seviyesi yüksek bir İlçe haline dönüştürmek temel anlayışımız." dedi.

 

PROJELER

Edremit’e hafif raylı sistem,  sahil yolu, Kültür merkezi,  spor sahaları, spor alanları,  yaşlı kadın ve çocuk dinlenme alanları, Doğal kamp alanları,  Otel- Belediye ortak futbol kamp tesisleri, Turizm köyleri,  Edremitspor amatör futbol takımı, Van Meyveleri Bahçesi, Van Gülleri Bahçesi, Doğal Van Ürünleri Pazarı, Edremit Köy Pazarı, Seyir Kuleleri,  Kuş yaşam alanları, Van Balığı koruma alanları, Yöresel Mimari Bedesteni,  Turizm aktivasyon noktaları,  Meslek edindirme kursları, Bisiklet yolu,  yürüyüş yolu,  su sporları merkezi,  doğa sporları alanları gibi projelerimizi merkezin hükümetimizin desteğini alarak hayata geçireceğiz.   

TARİHE YOLCULUK

Ak Parti hükümeti döneminde Edremit’e kazandırılan en büyük eserlerden birinin Marina olduğunu belirten ilhan Kaya “ Buradan kar amacı gütmeden kaldıracağımız teknelerle insanımızı Akdamar, Çarpanak, Adır Adaları, Altınsaç, İnköy sahilleri, Ahlat, Adilcevaz gibi merkezlere taşıyacağız. Edremit Van’ın turizm çekim merkezi olacak” diye konuştu.

 

 

 

Bakmadan Geçme