Edremit’i markalaştırmak istiyoruz

AK Parti Edremit İlçe Belediye Başkan aday adayı Arif Öndil Ak Parti Başkan aday adaylarını futbol takımına benzetti.

Rıdvan CAN

Tatlı bir rekabet içerisinde olduğunu belirten AK Parti Edremit Belediye Başkan aday adayı Arif Öndil Van ve İlçelerinde siyasi renklilik olduğunu söyledi. Öndil, yarın yapılacak olan Temayül Yoklamasına katılan aday adaylarına başarılar diledi. 

 

‘’KAZANAN AK PARTİ OLACAKTIR’’

 

Ak Parti Van ve İlçe Belediye Başkan aday adaylarını bir futbol takımına benzeten Öndil, “Belediye Başkan aday adayları olarak bir takımda yer alıyoruz. Bu arkadaşlarla paslaşmayı iyi yapmalıyız. Kimin gol attığı önemli değil, kazanan Ak Parti olacaktır. Katılımcı ve çoğulcu bir Belediye anlayışı getireceğimi söylemek istiyorum. Yapamayacağım sözler vermeyeceğim, Hayalci olmayacağım, ancak önemli projelere imza atacağımı vaat ediyorum. Ancak bazen hayalleri gerçekleştirmek gerekiyor.” dedi.

 

 “EDREMİT’TE DÖNÜŞÜM YAPABİLİRİZ”

Hakkaniyet ölçüsünde hizmet vizyonunu taşıdığını belirten Öndil, “İlçenin her türlü problemlerini bilen birisi olarak projeler üretmek, paylaşmak, yüreğini ortaya koyan bir ekip ile çalışmak gerektiğine inandım. Bu amaçla yerel problemler üzerinde kafa yorucu hızlı düşünen ve aynı anda vefalı bir ekip ile yola çıktım. İktidarın gücünü,  güzel ilçemiz Van’ın kalbi olan Edremit’e yatırım olarak yansıtabiliriz. Edremit’te çok güçlü bir dönüşüm yapabiliriz. Belediyecilikteki kavramları en baştan değiştirmeye hazırız asgari olarak yapılması gereken hizmetleri halkımıza bir lüks gibi gören anlayışı kökten değiştirip yenilikçi, güçlü, dinamik, planlı, kalıcı, eşit, hakkaniyetli ve kararlı hizmet üreten bir anlayışı benimseteceğiz.” dedi.

 

 “PROJELERİMİZ HAZIR”

Öndil, “Öncelikli hedeflerimiz daha fazla istihdam ve daha kaliteli bir yaşam konularında uzman ekiplerimiz tarafından hazırlanmış projelerimizin uygulanmasıdır. Alt yapısı hazırlanmış, fizibilite çalışmaları yapılmış, belediyeciliğimize kesinlikle olumlu katkılar sağlayacak olan Araştırma ve Geliştirme ekiplerimizle hazırız” ifadelerini kullandı.

 

 “ AK PARTİ’YLE GÜÇLÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPABİLİRİZ”

Önceliğimiz Edremit belediyemizin güçlü bir şekilde Türkiye’nin önde gelen belediyeleriyle yarışır seviyeye gelmesidir “ Stratejik planlar yaparak çok güçlü bir kadro ile önümüzde dağ gibi yığılmış problemler çözüme kavuşturulabilir. Bunun için adayım ve bu görevi halkım benim layıkıyla yerine getireceğime şahit olacaktır..Halkımızın teveccühüne layık olarak ben ve ekibim Edremit belediye başkanlığına Ak partiden aday adayıyım” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme