Edremit’i AK Partiye kazandırmak için göreve hazırım

İlhan Kaya: Edremit’in her türlü fırtınada ayakta duracak, sosyal yapısını bilen belediyeyi AK Parti’ye kazandıracak potansiyeli bulunan, sevilen, sayılan, kararlı cesur ve yenilikçi adaya ihtiyacı var.

Berk İlhan

Vanlı iş adamı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi İlhan Kaya, Edremit Belediye Başkanlığı için Edremit halkı tarafından göreve çağrıldığını belirterek Edremit belediye başkanlığını Edremit’e kazandırmak, Edremit ilçesini modern hizmete kavuşturmak için göreve hazır olduğunu belirtti.   Dededen,  babadan siyasetin içinde olmasına karşın ilk defa aktif siyasete hazır olduğunu vurgulayan İlhan Kaya adaylık görevi verilmesi konusunda iddialı olduğunu belirterek şunları söyledi:” Görev verildiği takdirde görevden kaçmayız. Edremit ilçemiz Van için çok önemli bir ilçedir. Akdeniz ilçelerinden fazlası var eksiği yoktur. Edremit neden Akkum, Fethiye, Didim olmasın. Geleceğin çekim merkezi, yaşam,  turizm, kongre merkezi Edremit ilçesi olacaktır.   Edremit ilçemizin gelişme hızı, yapısı toplumsal konumu Büyükşehir’i çok etkileyecektir. Biz yıllardır Edremit’te ikamet etmekteyiz ve Edremit ilçemizin toplumsal yapısını çok iyi bilmekteyiz. Siyaseti bilen aileden geliyorum. Babam Başkale Demokrat Parti ilçe başkanlığı, 10 yıl Anavatan Partisinin Van İl Başkanlığını yaptı. Van, köy ve çevrelerine çok büyük hizmetlerimiz olmuştur. Vanspor’un 1. Lig döneminde yöneticilik yaptım. Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği yaptım. Bu görevim devam etmektedir. Ticaretle uğraşıyorum. Van’ın sosyal ve kültürel çalışmalarına katkı sağladım, verilen görevden kaçmadım.  Edremit ilçesi gözde bir ilçedir. Edremit ilçemizi daha güzel bir yere taşıyacağız. Edremit’in doğa yapısını, yeşil dokusunu bozmadan koruyacağız. Çok katlı yapılaşmaya izin vermeyeceğiz.  Dokuyu bozacak rant amaçlı yolların açılmasına müsaade etmeyeceğiz. Tarihi alanları, sit alanlarını değerlendirip tam bir yaşam alanı haline getireceğiz. Nasip olursa Van ve Edremit arası tramvay taşıması ile toplu taşımaya çözüm getireceğiz. Sahilde yapılaşmayı engelleyerek sahili halka açacağız. Edremit ilçemizin endemik meyve zenginliklerini koruyarak ıslah edeceğiz.  Edremit’e bağlı mahallelere ve köylerle yaklaşık 5 aydır gidip geliyorum. Görev verildiği taktir de yüzde 70 farkla başkanlığı kesinlikle alacağıma eminim. Bizi bilen biliyor. Bizim her zaman safımız bellidir. Safımız belli partimiz Ak Parti’dir. Gerek yerel seçimlerde gerekse de milletvekili seçimlerinde bütün gücümüzle partimizin emrinde olan bir aileyiz. Bundan sonrada bu duruşumuz devam edecektir.”

Önemli olan seçimi kazanmaktır

Edremit ilçesine güçlü, ayakta durabilen bir adayın olması gerektiğine vurgu yapan İlhan Kaya,” Benim ve ailemin hiçbir beklentisi yoktur. En önemlisi Edremit ilçesini yeniden AK Parti’ye kazandırmaktır.  İktidarın gücü ve desteği ile Edremit’i modern bir ilçe yapmak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve güveni ile çok kolaydır.  Ben Van için, Edremit için, hizmet için, memleketimizin geleceği için bütün gücümle AK Parti de hizmet etmeye varım. Edremit halkının isteğini onurla, saygıyla karşılıyorum.  Belediye başkanlığı görevine bu nedenle hazırım” dedi. 

Bakmadan Geçme