Edremit Belediyesi yol onarımlarına devam ediyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Süphan Mahallesi'ndeki alt yapı çalışmaları sonucunda tahrip olan yolların onarım çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, mahallenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak kapsamlı bir yol yenileme projesi başlatıldı.

Edremit Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Süphan Mahallesi'ndeki alt yapı çalışmaları sonrasında oluşan tahribatın giderilmesi için ekiplerimiz yoğun bir çalışma başlattı. Vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda, bölgedeki tüm yolların yenilenmesi için çaba gösteriyoruz" dediler. 

Çalışmalar kapsamında, öncelikle ağır hasarlı olan yolların iyileştirilmesine ve asfaltlanmasına odaklanıldı. Ekipler, malzeme temini ve işçilik konusunda da gerekli tedbirleri alarak, çalışmaları hızlı bir şekilde yürütüyor. Kullanılan asfalt, bölgenin iklim koşullarına uygun olacak şekilde seçildi ve yolların uzun ömürlü olması hedefleniyor.

Belediye yetkilileri, "Vatandaşlarımızın güvenli seyahat etmesi için gerçekleştirdiğimiz bu yatırımlar, bölgenin gelişimine de katkı sağlayacak." diye konuştular.
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
BU ŞEHRİN HER TARAFI TEMİZLENSİN 14 Haziran 2024 00:20

Edremit'in 9 mahallesinde, İpekyolu'nun 13 mahallesinde,Tuşba'nın 11 mahallesinde asfaltı bozulmuş olan, parke taşları bozulmuş olan, çökük olan, yoğun yamalar ve kazılar sonucu yol demeye bin şahit gerektiren, kullanışsız, sorunlu onlarca cadde, yüzlerce sokak ve ara sokak var. Van'daki şehir içi yollar, semt ve mahallelerdeki sokaklar ve ara sokaklar ülkemizin en kötü durumdaki büyükşehir yollarıdır. Baksanıza çevre yolu, otogar, otopark, geniş bulvar, modern ana arterler, gıcır gıcır asfalt yollar, mükemmel parke taşlı sokaklar, ferah ve bakımlı yollar, temiz bir çevre, geniş, boş ve ferah kaldırımlar ne kadar da azdır.Yıllar yılıdır bu eksikler, bu sorunlar görülmüyor, giderilmiyor. Ve yıllar yılıdır konuştuğumuz bu sorunları korkarım on yıl sonra da konuşuyor olacağız.

Bakmadan Geçme