ECZACI BİRLİĞİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türk Eczacılar Birliği, Van’da bin 300 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
Van Eczacılar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Türk Eczacılar Birliği İkinci Başkanı Arman Üney, birlik olarak Van’da yaşanılan deprem felaketinden hemen sonra bölgeye ilaç ve çeşitli sağlık ürünleri yardımında bulunduklarını belirterek, bunun yanında ‘tır eczane’ ile halka ücretsiz sağlık hizmeti verdiklerini söyledi. Van’da 2006 yılında eğitime başlayan Eczacılar Birliği İlköğretim Okulu’nu yapmanın mutluluğunu, orada okuyan öğrencilere kırtasiye yardımında bulunarak tekrar yaşadıklarını ifade eden Üney, ”Muradiye Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda görev yapan bir öğretmenimiz, okuldaki sıkıntılar ile öğrencilerin durumu hakkında bizlere bir mail gönderdi. Biz de bu mail doğrultusunda Muradiye Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’ndaki 303 öğrencinin yanında, tarafımızdan yapılan Eczacılar Birliği İlköğretim Okulu’ndaki bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk” dedi.
Daha sonra okulu gezen Başkan Üney, okul yönetiminin kamera sistemi ve gece bekçisi talebini görüşeceğini ve elinden gelen yardımı yapacağını sözlerine ekledi.
Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cuma Beyde ise gerek Eczacılar Birliği İlköğretim Okulu’nun yapılmasında, gerekse öğrencilere yapılan kırtasiye yardımlarından dolayı Başkan Üney’e teşekkür etti.
Program, öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile son buldu.
vanhaber, van, haber, van haber
eczacı, kırtasiye, okul, yardım, öğrenci

Bakmadan Geçme