DÜLGER: TAKIMINIZI YALNIZ BIRAKMAYIN

Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor hafta sonu ligde kalma mücadelesi veren Körfez İskenderunspor'u ağırlıyor.

Rıdvan Can

Van Atatürk Şehir Stadyumunda Van büyükşehir Belediyespor ile Körfez İskenderunspor arasından kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak bu karşılaşma öncesinde temsilcimiz Kırmızı Siyahlıların en büyük destekçisi olan Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Başkanlığında hafta başından beri yaptığı çalışmalar doğrultusunda taraftarları bu önemli maça davet ederek tüm Van halkı Van Büyükşehir Belediyespor'a destek olmaya çağıran Başkan Ercan Dülger, "Başarıda herkes takıma sahip çıkar. Önemli olan bu zor günlerde takıma sahip çıkmaktır" dedi.

"ATKI ŞOV YAPACAĞIZ"

Ligde son üç haftaya giriyoruz artık telafisi olmayan üç maç oynayacağız bu üç maçtan en önemlisi pazar günü oynayacağımız İskenderun maçı olacak rakibimizde ligde kalma mücadelesi veriyor her iki takım adına zor bir maç olacak biz kara kobra taraftarları olarak tüm çalışmalarımızı yaptık yapıyoruz taraftarlarımızı bu önemli maça getirtmeye gayret gösteriyoruz. Bu nedenle maça gelecek olan tüm taraftarlarımıza maç öncesi atkı dağıtacaklarını ve tribünlerde atkı şov yapacaklarını belirten, Başkan Dülger, İskenderunspor karşısında hayati maça çıkıyoruz çok kritik bir maç futbolcular sahada bizler tribünde işimizi en güzel şekilde yapacağız şimdi herkesin elini taşın altına koyma zamanı ve takımın yanında olma zamanıdır birlik ve beraberliğimizi bu maçta göstermeliyiz ve takımı yalnız bırakmayarak 90 dakika desteklemeliyiz Van şehrine bu yakışır dedi.

 "VAN'IN ONUR MAÇIDIR"

Bizim buradan tüm Vanlılara bir mesajımız olacak. Vanlıyım diyen tüm herkesi bu önemli maça çağırıyoruz. Maç pazar günü saat 15.00'da Atatürk Stadında olacak. Biz sadece takımımızı desteklemek adına bu yola baş koyduk. Bütün Van halkı bu maça gelmeli.Bu şanlı ve marka kulübe gönül veren taraftarları ve tüm Van halkı olarak bu maçta takımını yalnız bırakmaması gerektiğini ifade eden Dülger, "Zaman takımımızı destekleme zamanıdır. Bu takım taraftarıyla, bu önemli maçta her kesimi yanında görmek istiyor Taraftarlar, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve bütün Van el ele vererek Van Büyükşehir Belediyespor'u destekleyelim başka Vanspor yok bu takım şehrin takımıdır bu Van'ın onur maçıdır" dedi.

Bakmadan Geçme