Dua edelim Okan'a

Geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda lider Sancaktepespor'dan puan almışsın.

Geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda lider Sancaktepespor'dan puan almışsın.

Pazar günü ise 6 puanla ligin dibine demir atmış ligin zayıf takımı Beylerbeyispor'u ağırlıyorsun.

Taraftarın büyük desteğini de arkana almışsın, eline önemli fırsat geçirmiş bir takım durumundasın. Farklı kazanıp gol averajını düzeltmen gerekirken, sanki içerde evinde değil, deplasmanda oynuyorsun gibi bir hava var.

Pozisyon buluyor acemice harcıyorsun, ya sizlere iç sahada ne oluyor kardeşim rakip sizden daha çok gol pozisyonuna giriyor.

Sizden daha rahat top çeviriyor. İnanın rakip sizin kadar şanslı olsaydı sonuç çok daha farklı olabilirdi. Sizler profesyonel oyuncularsınız, ama performansınızı amatör oyuncular bile sergilemiyor.

Siz dua edin o taraftara, kaleci Okan ve Serkan Silan'a başkada bir şey demiyorum. 

Üç gün önce deplasmanda kimsenin beklemediği bir performans sergiliyorsun ve liderden puan alıp Van'a geliyorsun, bu kez rakip ligin averaj takımı Beylerbeyi…

Dedik ya moral motivasyon iyi taraftarında tribünleri ful doldurmuş tüm desteğiyle arkanda ne olur bir maçı da yürekleri ağızlara getirmeden rahat bir galibiyetle bitirseniz.

Tamam, sonuç itibariyle maç alınmış ama siz oynadığınız futboldan razı mısınız?

Sahanda oynuyorsan rakibini sahasına hapsedeceksin, mücadele edeceksin farklı kazanmanın derdine düşeceksin. Bir gol atayım yatayım düşüncesinde olmayacaksın. Şans her zaman yanınızda olmaz. Ya o kritik dakika da kırmızı kart olmasaydı, rakip bir eksik kalmasaydı. Burada Serkan Silan'ın hakkını verelim, müthiş golle takımına rahat bir nefes aldırdı.

Bu dakikadan itibaren rakip takım 10 kişi kalmasına rağmen peş peşe pozisyonlar buldu. Kalecimiz Okan'ın üstün gayretleri ve kritik hamleleri de takımı ipten aldı. İnsanlara dokuz doğurttunuz. Maçtan sonra bir maç kaseti alıp ta sahadaki durumunuzu bir gözden geçirin. Fakat sadece takım olarak değil teknik ekip de dâhil olmak üzere.

Beylerbeyispor'un Van'da size karşı oynadıkları oyuna ve buldukları pozisyonlara bakın adamlar biraz becerikli ve şanslı olsaydı sizin bu sahadan bir puan dahi almanız mucizeydi. Gidin hep beraber kaleci Oktay'ın parmağına ip bağlayın ve Okan'a dua edin…

Takım sahada koştu, koştu amma nereye koştuğunu kimse anlayamadı, ya siz?

Gol yollarında takımın bel bağladığı golcü Berkay, Allah aşkına artık çık ortaya, o fizik gücünü boy avantajını kullan, golcülüğünü göster ve oyununu oyna. Sana gelen yüzde yüzlük pozisyonları değerlendir. Gol at sen de mutlu ol takım da, sana bel bağlayanlar da mutlu olsun.

 Kaleci Okan içerdeki son maçlarda kalitesini ortaya koyarak alınan puanlarda büyük pay sahibi oldu. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Serkan Silan ise her zaman ki gibi ortaya koyduğu performans ve attığı şık golle Okan'dan sonra alkışı hak eden futbolcu oldu. Bu isimler en azından kendilerine güvenenleri mahcup etmiyorlar.

Namık hoca, rica ediyorum. Berkay'ın yanına Recep'i ikinci forvet olarak oynat, başka çıkar yok. Beylerbeyi için söyleyeceğimiz tek cümle bu takım Van Büyükşehir Belediyespor karşısında bir eksik kalmasına rağmen sahada futbol adına her şeyi yaptı.

Kim ne düşünürse düşünsün. Büyükşehir Belediyespor üç puan aldıysa otursun kalksın dua etsin kaleci Okan'a yoksa Büyükşehir Belediyespor'un galibiyet görecek vasfı yoktu.

Bakmadan Geçme