DONAS 50. Şubesini Van'da açtı

DONAS, Van'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde Tekel Binası karşısında Kartal İş Merkezi'nde 50. şubesini hizmete açtı. Açılış nedeniyle 500 kilo tavuk döner bedava dağıtıldı.

Rıdvan Can

Türkiye'nin birçok ilinde hizmet veren DONAS Döner 50. Şubesini Van'da açtı. İşletme Sahibi Orhan Höyüklüoğlu, Vanlılara kaliteli hizmet sunacaklarını söyledi. Vatandaşlara bedava tavuk döner ikramında bulunan açılışa yoğun ilgi gösterilmesi nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Helal sertifikalı ürünler sunan DONAS, müşterileri için en kaliteli ürünleri seçip hijyenik ortamlara taşıyarak tadına doyum olmayan döneriyle 50. Şubesi Van'da yoğun katılımla açtı.

Donas'ın 50. şubesini Cumhuriyet Caddesi üzeri eski Tekel Binası karşısında açtıklarını belirten İşletme Sahibi Orhan Höyüklüoğlu "Van'a gerçek tavuk döner lezzetini sunmak üzere iş yerimizi açtık. Bugüne özel vatandaşlarımıza ücretsiz 500 kilo tavuk döneri dağıttık. Vanlıların damak tadına uygun hazırlanan tavuk dönerimizi tatmaya tüm halkımızı bekliyoruz. Vanlı vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

"LEZZETTEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ"

Höyüklüoğlu, işletmeleri hakkında yaptığı açıklamada, "Biz DONAS olarak yıllardır bu sektörün içerisindeyiz. Kendimize has ekmeğimizle hizmet veriyoruz. Sosu ve tavuğumuzun terbiyesini kendimiz yapıyoruz. Bir aile şirketiyiz. 50. şubemizi açtık. En önem verdiğimiz nokta hijyendir. Bu şekilde Van'a inşallah güzel bir hizmet verirken lezzetten ödün vermeyeceğiz. DONAS kendi kurumsal markamızdır. Vanlılara güzel bir hizmet sunmak için Hatay'dan geldik. 40'ın üzerinde çalışanımız var. Bunların yarısı Vanlıdır. İleriki zamanda bu sayımızı daha da arttıracağız. Biz bu yatırımı başka ilde yapmayız. Çünkü şuan Türkiye'de ekonomisi en istikrarlı olan il Van'dır. Bundan dolayı yatırımımızı buraya yapma kararı aldık. Van şubemiz için 2 milyona yakın bir yatırım yaptık. Van'ımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

"BU YATIRIM VAN İÇİN BİR KAZANÇTIR"

Vanlı işadamı Burhan Kartal ise, "DONAS'ın Türkiye çapında güzel hizmetlerinin olduğunu duyduk. Van'da da 50. şubelerini açmalarına bina sahibi olarak vesile olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. DONAS Van'ımızın lezzetine lezzet katacak. Hatay'dan gelen bu güzel döneri Vanlı hemşehrilerimiz tadacak. İşletme sahibine teşekkür ediyorum. Bu hizmeti Van'a getirmelerinden dolayı bizleri çok mutlu ettiler. Bu yatırım Van için bir kazançtır" dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme