Doğalgaz muhafaza kutuları tehlike saçıyor

Vatandaşların boy seviyesinde bulunan doğalgaz muhafaza kutuları tehlike saçıyor. Boy seviyesinde bulunan doğalgaz muhafaza kutuları vatandaşların yaralanmasına neden oluyor.

Evren Doğruer

Van'da birçok yerde doğalgaz muhafaza kutularının boy seviyesinde olduğunu belirten vatandaşlar,  doğalgaz muhafaza kutularından dolayı birçok kişinin yaralandığını söylediler.

Doğalgaz muhafaza kutularını fark etmeyen vatandaşlar, yüzlerini çarparak yaralanıyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar doğalgaz muhafaza kutularının daha nizamı veya koruma altına alınmasını istiyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Van'da bulunan doğalgaz muhafaza kutuları biz vatandaşlar için büyük tehlike arz ediyor. Bu kutuları fark etmeyen vatandaşlar kutulara çarparak yaralanmalarına neden oluyor. Kutuların daha yukarıya veya korunaklı, nizami hale getirilmesini istiyoruz. Birçok yerde bulunan bu kutuları vatandaşlar fark etmiyor. Buda ağır yaralanmalara neden oluyor. Bu kutuların çoğu metal malzemeyle yapılmış ve uçları çok keskin. Allah korusun ölüme kadar götürür. Koruma kutuları birçok yerde vatandaşların yüz seviyesinde bulunuyor. Bundan dolayı yaralanmalar oluyor. Bu sorunun biran önce çözülmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme