DEVA Partisi çalışmalarını sürdürüyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, ilçe belediye başkan adaylarıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz ve beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren DEVA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve ilçe belediye başkan adaşları, çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren adaylar, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. Vatandaşları sık sık ziyaret eden ve gönüllerine dokunan adaylar, projelerini ve çalışmalarını topluluklarla paylaşıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İrven, beraberindeki İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz ve partililerle seçim çalışmaları kapsamında esnafların yoğun olarak bir arada bulunduğu Meyve ve Sebze Hali, Edremit Gıda Toptancılar Sitesini ziyaret edip Emin Paşa Mahallesi Muhtarı Mesut Irmak ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerde adaylar projeleri hakkında bilgiler vererek, vatandaşlardan 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde destek istediler.

Yapılan ziyaretlerde vatandaşlar ise, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a duyduğu teveccühü dile getirdi. 
 

Bakmadan Geçme