DEPREMZEDE MİNİKLER, EĞLENDİRDİ

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı konteynır kentlerde açılan kreşlerden faydalanan minik çocukların yaptığı gösteri büyük ilgi topladı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Anadolu Konteynır Kentte bulunan çocuk kreşinden faydalanan minik çocuklar, öğretmenleri Cansu Toksoy'un öncülüğünde bir program düzenlediler. 'Çocuklardan annelerine sevgiler' ismi verilen ve Van Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abdulbaki Aydın'ın da katıldığı programda 3 ila 5 yaş arası çocuklar yaptıkları danslar, okudukları şiirler ve seslendirdikleri şarkılarla izleyenlerden büyük alkış aldılar.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abdulbaki Aydın, çocukların ve ailelerinin depremin olumsuz etkilerinden en az zarar görmeleri ve olumsuz etkilerini daha çabuk giderebilmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini söyledi. Depremin aile ve çocuklar üzerindeki etkilerinin çok büyük olduğunu ve müdürlük olarak anne, baba ve çocuk ilişkilerinin sevgi ve şefkat işbirliği içinde devam etmesi için kurum olarak da çok çaba sarf ettiklerini ve çabalarına da devam edeceklerini ifade etti.

vanhaber,haberlervan,aile,minikler

Bakmadan Geçme