DEPREMZEDE KADINLARA GÜNEYDOĞU GEZİSİ

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda gerçekleştirilen konteynır kentlerdeki depremzede kadınlara yönelik Güneydoğu gezileri devam ediyor.
Depremin açmış olduğu yaraları sarmaya devam eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, konteyner kentlerdeki depremzede kadınların, hızla toparlanmaya çalışan Van ilinin hüzünlü ortamından az da olsa uzaklaşmaları ve Güneydoğu'nun tarihi ve manevi dokusunu görmeleri açısından önemli adımlar atmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün organizasyonluğunda Kale ve Tahir Paşa konteynır kentlerdeki depremzede kadınların ardından, Kaya Çelebi Konteynır kentteki 40 kadın da otobüslerle Güneydoğu gezisine gönderildi.
Van Valiliği'nin desteği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yürütücülüğünde gerçekleştirilen Mardin, Ş. Urfa, Batman gezilerine katılan konteyner kentlerdeki depremzede kadınların moral ve motivasyonunu arttırdığı belirttiler.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcı Abdulbaki Aydın, farklı aralıklarda gerçekleştirdikleri gezi organizasyonlarıyla ve çeşitli konteyner kentlerdeki depremzede kadın ve çocuklarla yönelik etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

VAN HABERLERİ HABER VAN

Bakmadan Geçme