Davutoğlu Van'a geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Cuma günü (yarın) Van'a geliyor.

Rıdvan Can

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici, Kurucular Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Fevzi Donat ve Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Davutoğlu'nun Van programı hakkında bilgi verdi.

Cuma günü Van'a gelecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, üç gün boyunca kentte çeşitli programlara katılacak. İlk olarak Erciş, Muradiye ve Çaldıran ilçelerini ziyaret edecek olan Davutoğlu, daha sonra kentte kanaat önderleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Programının ikinci günü olan Cumartesi; Gürpınar, Gevaş, Edremit ilçelerini ziyaret edecek olan Davutoğlu, daha sonra Van merkezde esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Davutoğlu, aynı gün partisinin Van İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek. Davutoğlu, akşam saatlerinde ise TV ve Radyo programlarının ardından, gençlerle bir araya gelecek.

Genel Başkan Davutoğlu, programının son gününde ise Demokratik Geleceğimizin İnşası Kürt Meselesi Bölge Toplantısı'na katılım sağlayacak.

Bakmadan Geçme