Damat Adayı'nın Cinsel Organını Kestiler

 Van'da genç bir kız, kendisiyle evlenmekten vazgeçen sözlüsünü arkadaşlarının yardımıyla kaçırdı. Zanlılar, işkence edip cinsel organını kestikleri genci araçtan atarak kaçtı.
Edindiği bilgiye göre V.Y. isimli genç, yaklaşık 1 yıl önce sözlendiği B.D. (19) ile evlenmekten vazgeçti. Bunun üzerine B.D., akrabası D.D. (22) ve akrabasının arkadaşları S.T., M.Ö., Ü.K. ve B.S., 4 gün önce bir minibüsle Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'ne giderek V.Y.'yi zorla araca bindirip kaçırdı. Erek Dağı eteklerinde V.Y.'ye işkence yapan B.D. ve arkadaşları, cinsel organını kestikleri genci hareket halindeki araçtan atarak olay yerinden uzaklaştı. Köylüler tarafından bulunan yaralı genç, kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne, buradan da operasyon için İstanbul'da adı açıklanmayan bir hastaneye sevk edildi.
İnceleme başlatan polis, hastanede V.Y. ile görüştükten sonra olay yerine giderek kesilen cinsel organı aramaya başladı. Saatler süren arama sonuçsuz kalırken, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro dedektifleri zanlıların bulunması için çalışma başlattı.
Gözaltına alınan V.Y.’nin eski sözlüsü B.D. ile arkadaşı D.D. ve minibüs şoförü S.D. tutuklanırken, M.Ö, Ü.K. ve B.S. yaşları küçük olduğu için serbest bırakıldı.

vanhaber,van,haber,van haber
Van,genç,kız,evlenmek,Zanlı,işkence,cinsel organı,Asayiş Şube Müdürlüğüne,minibüs

Bakmadan Geçme