Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş 1 Kasım kararı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Kasım seçimleri için yurt içi ve yurt dışı gezilerine ağırlık verecek. Gurbetçilerle buluşacak olan Erdoğan'ın yurt içinde de açılış törenlerine katılması bekleniyor.

Seçim öncesi gezilerine hız vermesi beklenen Erdoğan, gurbetçilerin en çok yaşadığı yer olan Brüksel'de olacak. Erdoğan'ın daha sonra Almanya'ya seyahat etmesi planlanıyor.

7 Haziran seçimleri öncesi de meydanlarda olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Kasım öncesi de bazı illerde toplu açılış törenlerine katılacak. Cumhurbaşkanlığı kaynakları Erdoğan'ın belirli illeri ziyaret edeceğini söyledi.

"DOLARA YATIRIM YAPAN YAYA KALIR" DEMİŞTİ AMA...

Türkiye'nin gündemini bir yanda başarısızlıkla sonuçlanan koalisyon görüşmeleri meşgul ederken, ekonomi cephesinde doların önlenemeyen yükselişi kaygı uyandırıyor. Doların TL karşısında değer kazanmasına ilk kez şahit olmuyoruz. 2015'in ilk aylarında dolar küresel finans piyasasındaki hareketlenmeler ile ani bir yükseliş trendi yakalamış ve 2.56 seviyesine ulaşarak; rekor kırmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan doların yükselişinin arkasında 'faiz lobisini' işaret etmiş ve yatırımcıları 'Dolara yatırım yapan yay kalır' diyerek uyarmıştı.

Bakmadan Geçme