Çocuklar 24 Nisan'da Caillou ile coşacak

Van AVM, 24 Nisan'da çocukların sevinç çığlıklarıyla dolacak. Dünya markası mağazaları, kafeleri ve şık restoranlarıyla kısa zamanda kentteki atmosferi değiştiren Van AVM'nin bayrama özel sürprizi çocukların hayran olduğu çizgi film kahramanı Caillou olacak. Van AVM, sosyal medyada bayrama özel düzenlediği yarışmayla sürpriz hediyeler dağıtacak.

Vansesi Haber Merkezi

Vanlı çocuklar 24 Nisan'da çok eğlenecek. Hizmete girdiği ilk günden başlayarak kentin atmosferini değiştiren Van AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da kentin cazibe merkezi olacak.

Vanlı çocuklar, Çocuk Bayramı'nı 24 Nisan'da Van AVM'de doya doya yaşayacak.

Çocuk Bayramı'nda Caillou ile tanışma fırsatı yakalayacak minikler hayran oldukları çizgi film karakteri ile hatıra fotoğrafı çektirip, birbirinden eğlenceli yarışmalara katılacak.

Caillou karikatür etkinliğinin yanı sıra boyama ve kukla yapım atölye çalışması da gerçekleşecek. Çocuk gelişimcilerin gözetiminde yapılacak atölye çalışmasında çocuklar hem el becerilerini geliştirecek, hem de hayranlıkla izledikleri Caillou karakterinin kukla ve maskesini yapmayı öğrenecek.

Çocuk Bayramı'nda V an gelen çocuklar, Caillou etkinliklerine katılabilecek ve sürpriz hediyeler kazanacak.

Van AVM hesabında sürpriz hediyeler

Van AVM'nin sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen yarışmaya katılan 3 kişi Toyzz Shop'tan 100 liralık hediye çeki, 2 kişi de puzzle kazanacak. Hızını alamayan çocuklar Van AVM'nin en üst katında bulunan Toru Entertainment'ta birbirinden renkli, heyecanlı oyuncaklarla coşacak.

Konforlu salonlarda sinema keyfi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çevre illerden aileleriyle Van AVM'ye gelen çocuklar da, kentin en konforlu salonlarında vizyondaki filmlerini 24 Nisan'da izleme şansını yakalayacak.

Bakmadan Geçme