ÇİÇEKLİ'NİN İFTARI CANLI YAYINDA

 Edremit, Çiçekli Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, kurum amirlerini iftarda buluşturdu.
Düzenlenen iftar yemeğine, Edremit ve Çiçekli Beldesi'nde görev yapan kurum amirleri, Akdamar Belde Belediye Başkanı Ferdi Şeker, Edremit Müftüsü Faruk Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Macit Mumcuoğlu, Şube Müdürü Ahmet Alkan, Ak Parti İlçe Başkanı Handan Fidan, Edremit ve Çiçekli Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Misafirlerini sıcak bir şekilde karşılayan Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, ezanın okunmasıyla birlikte hep birlikte oruçlar açıldı.
Birlik beraberlik mesajları verildi
Yapımcılığı ve sunuculuğunu Salih Geçken'in yaptığı Tutku FM Radyosu'nun canlı olarak yayınladığı 'İftara doğru' programına konuk olan Başkan Kılıç, ilçede yaptığı hizmetleri anlatarak, birlik beraberlik mesajları verdi. Kılıç "Çiçekli Belediyesi olarak 11 ayın sultanı Ramazan ayında dostlarımızla, kanaat önderlerimizle, ilçemizin değerleri insanları ve değerli büyüklerimizle beraber güzel bir iftar programında bir araya gelmek istedik. Bu organizasyonu her yıl yapmaya çalışıyoruz. Belediye olarak Çiçekli'de çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Halkla güzel ilişkiler geliştirmek, vatandaşlarımızla beraber olmak, birlik ve berberliği sağlamak da bu hizmetlerimizin içindedir. Davetimizi kırmayıp gelen tüm dostlara teşekkür ediyorum" dedi.
Sıcak bir ortamda yenilen iftar yemeğinin ardından Çiçekli Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, misafirlerini kapıda uğurlayarak, davete katıldıkları için ayrı ayrı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme