CHP yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Cemal Şen, 2014 yerel seçimleri için iddialı konuştu.

Fazıl ERÜŞ

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir olmak üzere Van’ın 13 ilçesinde de seçimlere iddialı hazırlandıklarını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Cemal Şen, “ Her İlçede bilgili, birikimli, toplumun sorunlarını algılayabilen aynı zaman da bu sorunları çözüme kavuşturabilecek yeteneğe sahip teknik bilgisi ve donanımlı aday adaylarımız var” dedi.

İktidara hazırlanan bir partiyiz

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara hazırlanan bir parti olduğunu belirten Şen, “ 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehirler başta olmak üzere birçok il ve ilçede seçimleri kazanacağız. Partimize büyük bir ilgi var. Yerel seçimlere çok ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Toplumun kanaat önderleriyle görüşüyoruz. Yerel seçimlerde partimiz çok önemli bir ivme yapacaktır” dedi.

Büyükşehirde sürpriz adayımız olabilir

Yaklaşan yerel seçimde vatandaşların oy kullanırken tercihlerini sağduyulu yapmalarını ve vicdanlarının sesini dinleyerek sandığa gitmelerini isteyen Şen, “  Seçmenlerden kentimizin sorunlarını çözebilecek, Van’ın geleceğini görebilen adayı yerelde iktidar yapmalarını istiyorum. Başta büyükşehir olmak üzere birçok ilçede sürpriz adaylarımız olacaktır. Biz diğer partiler gibi aday adaylarımızı açıklamak yerine muhtemelen 20 Kasım günü adayımızı açıklayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme