CEVHER BAL’DAN RAMAZAN KAMPANYASI

Balın en doğal halini sofralara taşıyan Cevher Bal, Ramazan'ı ‘Her sofrada bal olsun’ kampanyasıyla karşılıyor.

Rıdvan CAN

Cevher Bal, Ramazan'da herkes bal yesin diye çam ve çiçek balından oluşan 4 kavanoz bal'ı 100  liraya  satışa çıkardı. Cevher Bal kampanya ile  ramazanda sofraları  tatlandırmayı hedefliyor.

Cevher Bal Satış ve Pazarlama Müdürü Mesut Elesan, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayında güç kaybeden vücudumuzun dengesini sağlamak için doğru besinleri tüketmenin önemli olduğunu belirterek, "Sahurda yiyeceğimiz bal bünyemizin enerji kaybını azaltarak dinç kalmasına yardımcı oluyor. Mide şişkinliği ve sindirime iyi gelen bal, metabolik stresi azaltması sayesinde sahurda değişen uyku düzenimizi de yoluna koyuyor" dedi.

Ramazan ayında değişen beslenme düzenimizi dengeleme açısından önemli olan bal, aynı zamanda tokluk hissi verdiğini sözlerine ekleyen, Elesan, “Doğal tatlandırıcı olan bal vücudumuzun şeker ihtiyacını karşılamanın en doğal besinidir. Doğanın bize armağanı olan bal, Ramazan sofralarımızın en önemli yiyeceği olduğunu ifade ederek, Cevher Bal olarak Ramazan ayında herkes bal yesin diye 4 kavanoz bal'ı 100-TL'ye satma kararı aldık" dedi.

Bakmadan Geçme