Çatak'da Tomografi Ünitesi hizmeti başladı

Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan girişimler sonucunda Çatak Devlet Hastanesi Tomografi Ünitesi hizmet vermeye başladı.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet Başkanları, Çatak Devlet Hastanesini ziyaret etti. Müdür Tosun ve heyeti Acil servis bölümünü ziyaret edip personellerlede sohbet ederek sorun ve taleplerini sordu. Op. Dr. Muhammed Tosun, daha sonra hastaneye yeni kurulan ve hasta alımına başlanan tomografi cihazı inceleyerek Hastane Başhekimi Dr. Ali Ertan'dan bilgi aldı.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, "Son 1 yılda tomografi görüntüleme hizmeti verilmeyen Çaldıran Devlet Hastanesi , Muradiye Devlet Hastanesi ve en son Çatak Devlet Hastanesine cihaz kurulumunun tamamlandığını söyledi . Görüntüleme ihtiyaçları olan hastaların sevklerinin engellendiğini yine SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine kurulan 128 kesit bilgisayarlı tomografi ile hizmet kalitesinin arttırıldı. "Dedi. 

Müdür Muhammed Tosun,“Desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA' ya ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkürü borç biliyoruz.” Şeklinde ifadeler kullandı.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme