Can Ailesini Bir Araya Getiren Muhteşem Düğün

Van'ın tanınmış köklü ailelerinden Mehmet Piran Aşireti mensuplarından Can ailesinin sevilen ve başarılı iş adamlarından, Emr Yapı İnşaat Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Can, önceki gün oğulları Emir ve Ömür'ü düzenlediği muhteşem bir sünnet düğünü ile sünnet ettirdi.

Rıdvan Can
Oğullarını sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşayan genç iş adamı Emrah Can düğüne gelen davetlilerle yakından ilgilenerek, onlara teşekkür etti.  Can Ailesi oğullarını sünnet ettirmenin sevincini yaşarken, Can ailesini bu mutlu günlerinde yakın akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Emir ve Ömür kardeşlerin kirveliğini Van'ın yakından tanıdığı Van Dernekler Federasyonu
yönetim kurulu genel başkanı Fevzi Donat ve Adem Can'ın yaptığı sünnet düğünü önceki gün Edremit ilçesinde bulunan Çam düğün salonu ve sosyal Tesislerinde yapıldı.


700 DAVETLİ KATILDI
Van'ın yanı sıra farklı illerinden de gelen 700'e yakın davetli sünnet düğününe katıldı. Yerel sanatçıların güzel şarkıları 
ile daha bir coşkulu hale gelen düğünde müziğin ritmine kapılarak sahneye çıkan Can Ailesi'nin yakınları ve dostları, oynadıkları yöresel oyunlar ve halaylar ile düğüne ayrı bir renk kattılar. Sünnet düğününe gelen davetliler sünnet olan Emir ve Ömür kardeşleri tebrik ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu. 
EMRAH CAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Düğün töreni sonrası bir açıklama yapan ve sevinci gözlerinden okunan iş adamı Emrah Can; oğlum Emir ve Ömür'ün sünnet düğününe katılan ve katılamayan tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Allah hepsinden razı olsun dedi.

 

Bakmadan Geçme