‘ÇALINAN UMUTLAR’ FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Van’da hazırlanan ‘Çalınan Umutlar’ adlı filminin çekimleri başladı.

Van’da hazırlanan ‘Çalınan Umutlar’ adlı filminin çekimleri başladı. 
Van Gölü sahilindeki Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) bahçesinde çekilen filmin ilk sahnelerine vatandaşlar ilgi gösterdi. Çekimler sonrasında film hakkında kısa bir açıklamada bulunan filmin yönetmeni, kameramanı, senaristi ve oyuncusu Orhan An, uzun bir aradan sonra tekrar Van’da bir film çekmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kısıtlı imkanlarla çekilen filmde, sahte aşklar ve sahte dostluklarla kandırılan gençleri konu aldığını belirten An, “Film, çoğunlukla aile ve gençleri ilgilendiren bir konuyu anlatıyor. Filmde sahte aşklar ve sahte dostluklarla kandırılan gençlerin, organ mafyası tuzağına düşürülmeleri konu ediliyor. Ailelerin ve gençlerin ilgiyle izleyeceklerini umuyorum” dedi.
Van’da sanatla uğraşmanın zor olduğunu ifade eden An, “Van'da sanat adına bir şeyler yapmak çok zor. Amacımız gençlerimizi sanata yönlendirmek, sanat adına güzel şeyler yapabilmektir. Umuyorum bu film ile hedefimize ulaşmış olacağız" ifadelerini kullandı.
Başrollerini Enes Yeşilbaş ve Bilal Gedik’in oynadığı filmde 10 kişinin rol aldığını dile getiren An, “Kendi imkânlarımızla yaptığımız filmin maliyeti yaklaşık 150 bin TL. Ekim ayı sonunda çekimleri bitecek olan filmin beğenileceğini umuyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme