Cahit Sönmez: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

B.Vanspor Teknik Direktörü Cahit Sönmez, bugün deplasmanda oynayacakları Tuzlaspor maçını kazanarak ligdeki çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup’ta son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla zirveye göz diken Belediye Vanspor, bugün deplasmanda ligin ikinci sırasında yer alan Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.  

Tuzla’dan puanla dönerek yakaladıkları başarılı çıkışı sürdürmeyi hedefleyen B.Vanspor Teknik Direktörü Cahit Sönmez, “Futbolcularım formda cezalı ve sakat futbolcularımın olması can sıkıcıdır. Onların yerine görev alacak oyuncularım arkadaşlarını artamayacaktır. Futbolseverlere seyir zevki yüksek bir müsabaka izleterek İstanbul’dan 3 puanla ayrılmak istiyoruz " dedi.

B. Vanspor’da kırmızı kart cezası bulunan futbolculardan Semih, Ümit ve 4 sarı karttan cezası olan Birol Yiğit’in yanı sıra sakat futbolculardan Sabahattin Kara ve Osman Yıldırgan karşılaşmada forma giyemeyecek.

Ligin 11. haftasına kadar beraberliği bulunmayan Tuzlaspor 7 galibiyet, 4 mağlubiyetle  21 puanla ligde 2’ci sırada bulunuyor.  B.Vanspor ise, 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile ligde 4’cü sırada yer alıyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme