B.VANSPOR TUR İÇİN İDDİALI

B.vanspor Teknik Direktörü Cahit Sönmez, “Öncelikli hedeflerinin lig olduğunu Karşıyaka’yı yenerek Gruplara kalacaklarını söyledi.

Rıdvan Can

 

Spor Toto 3.Lig 3. Grupta mücadele eden B.Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında

b.Vanspor Spor Toto 1. Lig ekibi Karşıyakaspor ile bugün saat 13.00'de Van Atatürk Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. B.Vanspor Teknik Direktörü Cahit Sönmez, öncelikli hedeflerinin lig olduğunu ancak kupa maçında da ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. 1.Ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka ile kendi sahamızda karşılaşacaklarını anımsatan Sönmez, "Pazar günü Zorlu bir lig mücadelesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılamasına çıkacaklarını ifade ederek, "Zorlu bir mücadele olacak. Bizim öncelikli hedefimiz lig ancak bizler B.Vanspor olarak nasıl Manisaspor'u kupada saf dışı bıraktıysak Karşıyaka'yı da kupadan eleyebiliriz” dedi.

 Karşıyaka karşısına çok farklı bir kadroyla çıkacaklarını belirten Sönmez, “Karşıyakaspor kaliteli bir ekip. Ama ne olursa olsun sonuç sahada belli oluyor. Ben centilmence, kazasız ve sakatlıkların olmadığı bir mücadele olmasını temenni ediyorum ve taraftarımızdan yine destek bekliyoruz" diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme