B.VANSPOR LEZZETSİZ!

Rıdvan Can
Spor Toto 3.Lig, 1.Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Belediye Vanspor Kızılcahamam, Patalya tesislerinde yoğun bir tempoda, günde çift idmanla çalışmalarını sündürüyor. Yeni sezonda büyük bir revizyon yaparak yaklaşık 8 transfer yapan B.Vanspor kulüp yönetimi, alt yapıdan gelen ve geçen sezondan kalan futbolcularla gözünü 2.lige dikti.
Stad maça yetiştirilecek mi?
Bolu ve Kızılcahamam kamplarında yeni sezon çalışmalarında teknik, taktik ve kondisyon depolayan Belediye Vanspor'da gözler 9 Eylül'de kendi evinde oynayacağı Tekirova Belediyespor maçına çevrilirken standın  ise, maça yetiştirilmesine çalışılıyor.
Hatayspor'a 1-0 yenildi
Ankara Kızılcahamam'da yeni sezon öncesi hazırlık kampını sürdüren B.Vanspor, bu arada yaptığı hazırlık maçlarında bir yandan ideal kadro oluşmaya çalışılırken,  bir yandan da takıma katılan yeni futbolcuların uyum sürecini atlatılmaya çalışılıyor. B .Van spor yaptığı 4 hazırlık maçında  galibiyet   yüzü  görmedi. Gol yollarında başarılı olamayan  B. Vanspor 4 karşılaşmada 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Önceki gün oynanan maçta ise, Hatayspor'a 1-0 kaybetti.
Kızılcahamam kampı 30 Ağustos'ta sona eriyor!
30 Ağustos günü bitecek olan kamptan sonra futbolculara üç günlük izin verilecek. Üç günlük iznin ardından B.Vanspor'lu futbolcular ve teknik heyet Van'da Şahabettin Özarslaner spor tesislerinde toplanarak ligin yeni takımı, Antalya Manavgat temsilcisi Tekirova Belediyespor maçının hazırlıklanacak.

Bakmadan Geçme