B.Vanspor ile yollar ayrıldı

Rıdvan Can
Belediye Vanspor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz görevinden ayrıldığını açıkladı.  Konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada  "Öncelikle sezon başında önce kulüp menajeri sonrasında teknik sorumlu olarak bana görev veren Belediye Vanspor'un eski yönetimine ve sezon ortasında göreve gelirken benimle birlikte çalışmayı kabul eden yardımcı antrenörlere ve futbolculara teşekkür ediyorum. Futbolcu, kulüp menajerliği ve sezon arasında teknik sorumluk görevini üstlendiğim memleketimin takımı Belediye Vanspor'da görev yapmak benim için her zaman onur vesilesi olmuştur."
Çalışmalarının raporlarını en ince ayrıntısına kadar yönetim kuruluna sunduğunu belirten Yılmaz,  " Sezon sonunda yeni yönetimin göreve gelmesiyle yönetimle yaptığım görüşmeler sonrası Belediye Vanspor'da gelecek sezon için bana ihtiyaç olmadığını ve görevimden ayrılmam gerektiğini üzülerek hissettim. Bununun üzerine ortak karar alarak görevimden ayrıldım. Görev yaptığım süre içerisinde bana olan güven ve desteklerini eksik etmeyen Belediye Başkanı Sayın Bekir Kaya başta olmak üzere Belediye Vanspor camiasına, çalışanlarına, basına ve vefakâr taraftarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Takımımızın önümüzdeki sezon layık olduğu şampiyonluğa ulaşması temennisiyle gönülden başarılar diliyorum" dedi.
VAN'LI FUTBOLCULARA FIRSAT TANIDIM
Vanlı 9 futbolcuyu alt yapıdan alarak forma verdiğini, fırsat tanıdığını ifade eden Zeki Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; " 3 yıl futbol oynadım toplam 5 yıl hizmet verdim. Geçen sezon ben ve ekibimin çeşitli sıkıntılara karşın Belediye Vanspor'u yüzümüzün akıyla ligde tutmayı başardık. Teknik sorumlu olarak görev yaptığım süre içerisinde şartlar bana uymadığı için görevi bıraktım. Ancak bana ve fikirlerime ihtiyaç duyulduğu an her türlü desteği vermeye hazırım. Çünkü Vanspor hepimizin takımıdır. Bugün biz, yarın başkaları görev yapacaktır ama bir gerçek var ki, bu takım Van'ın takımıdır.  Bu nedenle herkes yönetim kuruluna, teknik ekibe ve futbolculara destek olmalı, takımı yürekten sahiplenmelidir."dedi.

Bakmadan Geçme